Familj

Patrik Hjertén har många bollar i luften

En författare och skribent, en entreprenör, en modeskapare, en lärare, en föreningsmänniska med rötter i bygden: det är inte lätt att sätta etikett på Patrik Hjertén, så vi tar hjälp av den gamla klyschan att han är en man med många bollar i luften.

Familj

Linnea brinner för idrotten och föreningslivet

När Linnea Larsson var 13 år blev hon medlem i styrelsen för sin dansförening. Där väcktes hennes engagemang för föreningslivet. Efter flitigt tävlingsdansande har hon landat i Ulricehamn som idrottskonsulent.

Ulricehamn

Tillbaka till hemstaden för föreläsning

Elisabeth Solin lämnade Ulricehamn som 19-åring för att studera till lärare. Under karriären blev hon – och är än i dag – Pia Sundhages mentor, trots avsaknaden av fotbollsintresse. I dag är hon i egenskap av författare och föreläsare aktuell på hemmaplan.

Ulricehamn

Familjen har hittat hem på konferensgården i Varnum

Familjen Back har drivit Välagården i Varnum i fem år. Här kombineras det egna företaget med familjeliv. De fick en mardrömsstart med en stor vattenläcka men kan nu fokusera på att fortsätta utveckla gården.

Fars dag

Fars dag: Tre generationers syn på papparollen

Papparollen har förändrats över tid när samhället blivit mer jämställt. Numera tar pappor ut nästan en tredjedel av föräldradagarna. UT har pratat med tre pappor från olika generationer om deras syn på föräldraskap.

Ulricehamn

Kajsa Kettil: Öppet brev till Ulricehamns alla pappor

Grattis, du är världens bästa pappa! Men låt fars dags-slipsen även bli en påminnelse om det ansvar du delar med barnens mamma.

Ulricehamn

Lovisa Hansson: Historier som flätas samman

”Ni glömmer väl inte mig?”.